visionsports_hirzl_header_01
visionsports_hirzl_header_02
visionsports_hirzl_header_03
visionsports_hirzl_header_04
visionsports_hirzl_header_05

Wij zijn een Zwitsers bedrijf gewijd aan het ontwerpen en produceren van handschoenen voor verschillende sporten. Wij zijn ‘anders’ in die zin dat wij ons exclusief op handschoenen focussen.

Onze filosofie is gebaseerd op ons diep geloof dat handschoenen een essentieel deel van het materiaal voor verschillende sporten is. Wanneer handschoenen gebruikt worden tijdens het sporten worden ze de enige link tussen de handen van de sporter en hun materiaal.

Onze focus ligt op het ontwikkelen van de meest geavanceerde technologie om handschoenen te ontwikkelen die de menselijke hand nog beter doet presteren. Onze handschoenen verbeteren, beschermen en bieden niet enkel een uitstekende performance; ze zijn echt ontwikkeld met een specifieke sport in gedachte. Dus ook voor het fietsen levert HIRZL “the ultimate glove experience”.

HET VERSCHIL? Onoverwinnelijke en ultieme grip in droge, natte en vochtige weersomstandigheden.

Het geheim? De combinatie van de HIRZL GRIPPP technologie, kangoeroe leder en kwaliteit. HIRZL handschoenen zijn gemaakt van ultra sterk kangoeroe leder, dewelke niet breekt en geen functionaliteit verliest. Zelf bij extreem gebruik blijft het super!

Trier par:

visionsports_hirzl_products_01

Hirzl

visionsports_hirzl_products_02

Hirzl

visionsports_hirzl_products_03

Hirzl

visionsports_hirzl_products_04

Hirzl

visionsports_hirzl_products_05

Hirzl

visionsports_hirzl_products_06

Hirzl

visionsports_hirzl_products_07

Hirzl

visionsports_hirzl_products_08

Hirzl

visionsports_hirzl_products_09

Hirzl

visionsports_hirzl_products_10

Hirzl